dijous, 26 de febrer del 2009

Un felí feliç



El Baró de Mèu, clapant damunt del seu estimat monitor, mentre la mestressa tecleja. Que aprofiti. Algun dia arribarà una de plana i no tindrà lloc on estirar-se a captar ones electromagnètiques.


Fora bromes, qui té una mascota, té un tresor: mai no et critica, ni es fixa en si ets alt o baix, prim o gras... Si hi pares esment, poden ensenyar-te grans lliçons, l'alegria de la simplicitat, entre altres coses. Com de fàcil és, de vegades, trobar la felicitat quotidiana. I, després, els diuen bèsties.

(Excel·lència, ara que no ens sents ningú, us diré que sóc afortunada de tenir-vos al meu costat i de que, un dia, vinguéssiu a parar a la meva vida, en forma de boleta blanca i rosa amb enormes ulls blaus.)

1 comentari:

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.