dimecres, 11 de març del 2009

Art per un tub

Els tubs de cartó són molt reciclables, tant els de paper higiènic, com els de paper de cuina o els que es fan servir al comerç tèxtil per aguantar la tela cargolada i llisa. Aquests darrers es poden aconseguir fàcilment als carrers de Barcelona, els dies en què les botigues treuen la brossa de paper i cartó perquè els reculli el servei públic que se n'ocupa.

Hi ha gent "manetes" que en fa una bona imitació del bambú. També valen per a usos més corrents; un cop folrats o pintats et poden servir per dur documents o dibuixos enrotllats, per fer-ne pots per a llapis, i contenidors de tota mena.


El de la foto, és una capsa per a encens. S'ha fet servir cartó per a tancar la base i la tapa. I, tallant el propi tub, s'ha fabricat la tapa i el seu encaix.

En acabat, el paper maixé ha unificat el conjunt.



Com a guarniment, pintura acrílica (colors mantega i daurat), un preciós decoupage amb magranes, i un vernís brillant.

.: ARA SONA: Lisa Stansfield - So Natural :.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.