dijous, 25 de novembre del 2010

Estalvi d'energia: borlet per a porta 2 part

Després d'uns dies una mica atrafegats i de projectes aparcats, he reprès una certa activitat.


Volia poder penjar el borlet motiu de l'entrada anterior. Per no deixar-lo pel terra quan no es fes servir, i de manera que ocupés poc lloc, tant en hivern com a l'estiu.

Després de sospesar diversos sistemes, al final, he optat per confeccionar una nansa a joc que s'ha unit al borlet mitjançant unes puntades, dissimulades amb un parell de botons blaus. També fa més còmode treure'l i posar-lo.


A la foto afegeixo la simulació del rètol brodat que encara penso afegir-hi. M'agradaria molt que fos a l'estil de les feines de la noruega Tone Finnager ("Tilda"), que m'entusiasmen, però encara pot trigar un temps a fer-se efectiu. I, segurament, el resultat serà bastant més humil. I és que l'estil "Tilda" és d'una qualitat admirable malgrat semblar molt simple, i no és fàcil d'imitar satisfactòriament.


.: ARA SONA: Losing my religion - REM :.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.