Fins ara, per aprofitar aquest article de primera necessitat a l'hivern, n'havia fet sopa o torrades de Santa Teresa, però amb aquesta mena de receptes podrem reabsorbir els nostres excedents tot l'any! I va molt bé quan no tens farina a mà...
Fet com al programa, amb panses i llesques de pa sense processar |
Tot i que la recepta del programa es feia amb llesques, i al forn, vaig trobar a la Xarxa més d'una -tant de púdings dolços com de salats- on el pa s'esmicola i els ingredients es fan directament al vapor, que és el mitjà que utilitzo habitualment per preparar aliments. I m'hi vaig posar. Vet aquí el resultat!
Amb pa esmicolat, pernil de gall dindi i formatge fondant |
De pa esmicolat i xocolata, el primer amb cobertura i el segon amb nous i espurnes de xoco a dins |
Hum! Que és bo! Es nota que escric aquesta entrada a l'hora de dinar? ;-)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Podeu enviar comentaris en català, castellà, anglès, francès, italià o portuguès. En cas de respondre, es farà en algun dels tres primers idiomes.
You can send your comments in catalan, spanish, english, french, italian or portuguese. In case of answering, it will be done in one of the three first languages in list.